Welcome Guest [Log In] [Register]
Welcome to Northernskies,

You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.


Join our community!


If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Username:   Password:
Add Reply
Nike Air Huarache Unisex Kopen
Topic Started: May 19 2017, 06:51 PM (58 Views)
Bruce5q
Posted Image

De Nike Air Huarache Unisex Kopen is terug in zwart. Voor degenen onder u die nog een paar jaar terug de "Triple Black" Nike Air Huarache hebben in uw wekelijkse rotatie, wilt u misschien een Zomer 2016-upgrade. De Huarache Ultra slaagt erin om Tinker Hatfield's 1991 klassieke up-to-date te houden dankzij een slimmed down profiel, neopreen slip-on constructie en een lichtere buitenzool unit compleet met extra ventilatie groeven. Toegevoegd tape op de toecap en versterkte gaas door deze Huarache biedt tot op heden een van de meest adembenemende creaties.

De dames krijgen dit jaar een nieuwe premium-editie van de Nike Air Huarache Unisex goedkoop , met een functie die je nog nooit eerder gezien hebt op de iconische 1991 lopende schoen. De kleurweg blijft neutraal in geelwit en gom tinten - dat is niets nieuws - maar krijgt een unieke golvende textuur over de suede panelen over de bovenkant. De subtiel verschillende vrouwen Air Huarache arriveert nu bij selecte Nike Sportswear retailers in het buitenland, dus verwacht ze snel in de VS.

De ultieme zomer sneaker is hier. Introductie van de nieuwe all-white editie van de Nike Air Huarache Unisex goedkoop . De schone en ongerepte editie van de klassieke Air Huarache-loper met een uitgestrekte zoolunit en gemoderniseerde bovenkant, wordt nog meer ademend met de 'BR' grote holle mesh die de teen beluchtt.
De Nike Air Huarache's dienstverband als Nike Sportswear's go-to-model is waarschijnlijk voorbij. Het silhouet is sindsdien vervangen door andere Huarache-silhouetten die nieuwe technologie en moderne revolutions laten zien, maar dat betekent niet dat Tinker Hatfield's 1991-klassiek nog steeds niet veel deel uitmaakt van de magie die bij NSW plaatsvindt. De verhuizing heeft de Swoosh de gelegenheid gegeven om de retro in een aantal levensstijl uit te pakken, lijkt op deze recente "Black Snakeskin" drop. Synthetisch slangleer trekt de overlays voor een dunne afwerking, terwijl een meer traditionele zwarte neopreen het grootste deel van de bovenkant vormt voor dat handtekening slip-on comfort.

De Nike Air Huarache Unisex Wit Uitverkoop is slechts één van de geactualiseerde, moderne Tinker Hatfield's 1991 klassiekers. Na de revitalisering van het silhouet van Huarache over de afgelopen twee jaar, heeft Nike Sportswear de buitenzool afgebogen en een een-stuk brei-boven in de Nike Huarache Ultra gecreëerd, die een levensstijl voor iedereen is. De neopreen slip-on sok pasvorm is gebleven, maar nieuwe technologie zoals Dynamic Flywire heeft ondersteuning toegevoegd aan het slanke ontwerp om te winnen, zelfs die welke aan de Air Huarache's originele vorm voldoen. Vandaag kijken we naar een exclusieve "Fiberglass" -optie van de komende vrouwen, als een mintio-schaduw van pastelkleur aqua contrast met een elektrische groene hielband. Zorg ervoor dat u meer van dit exclusieve Huarache-aanbod van deze vrouw hieronder kijkt en op het uitkijken dat deze kleurweg eind september aan de retailers zal raken.

Gisteren hebben we voor tien 2016 over tien aankomende Nike Air Huarache Unisex Bestellen releases gepresenteerd. De collectie richt zich op drie modellen: de Nike Huarache Ultra, Nike Air Huarache Light en de ooit klassieke originele Nike Air Huarache. Het iconische model van Tinker trad dit seizoen op de tonale kant aan, maar een van de uitstapjes van de vijf of zo gekleurde afbeeldingen was deze vrouwelijke exclusieve Pink Blast-kleurweg. Het paar bracht direct de herinneringen aan van de Kay Yow Cancer Fund exclusives dankzij de levendige roze schaduw op de overlays, maar een paar dingen blijven van belang: de Hyper Crimson hielband lijkt een beetje willekeurig en microperforaties op de overlay zorgen voor wat diepte.


Offline Profile Quote Post Goto Top
 
1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
« Previous Topic · Games · Next Topic »
Add Reply